Tema: Re: ricotta suris/varske - home made
Autorius: Justas
Data: 2010-02-01 12:04:53
nieko cia bendro su ricotta ner

2010-02-01 12:03, apu rašė:
> jei kam reik merliuku, galiu nuo vaiko nenaudojamais pasidalint ;-)
> 
> "apu" <TrintNumizmadamsasTrint@takas.lt> wrote in message 
> news:hk68dt$2al$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu negaliu nepasidalinti. sori, jei jau buvo tokis dalykas.
>>
>> zmona padare ricotta suri/varske home made. nerealybe.
>>
>> Receptas:
>>
>> kefyras 1l (maisiuke) ir psio ;-)
>>
>> Maisiukas igrudamas i saldikli ir istraukiamas jau su uzsalusiu turiniu.
>>
>> Ledinis kefyras islupamas is maisiuko ir imetamas i merliuka.
>>
>> Merliukas su turiniu dedamas i keurasamti ar pakabinamas an ciaupo (mes 
>> kabinom ir palikom pernakt), kad is atitirpancio turinio isvarvetu 
>> skystis.
>>
>> Kai nusivarva - dedam i bliuduka ir ruosiam kas kaip nori. Galima deti 
>> cesnako+ zoleliu; galima su uogiene/dzemu valgyti; tepti ant sausainiu ir 
>> pan. kiekvieno fantazijos reikalas.
>>
>> Skanaus.
>>
>> A/
>>
>>
>>
> 
>