Tema: Re: Wok'ai
Autorius: Zyza
Data: 2009-10-08 17:39:53
Nu ka, ka tik po pietu - mesa sekmingai prilipo kepant (aisku po to atsoko kepimo metu, priduodama patiekalui svilesio skonio), aliejaus sunaudojau 3-4x daugiau nei kepant su teflono danga keptuvej. Viliames po keliu kepimu sis dalykas isnyks...

"Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message news:haiprk$rmc$1@trimpas.omnitel.net...
> O, nice ;) Reiks jauciu ryt ir isbandyt ;)
> 
> "Kypsas" <nebera@meilo.lt> wrote in message news:hain32$og3$1@trimpas.omnitel.net...
>> tiesiog nieko nedaryk..ji jau pilnai paruosta...praskalaut drungnu vandeniu, 
>> isluostyk sausai,..ir vualia!
>> "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message 
>> news:haiegm$eva$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Jau turiu Skeppshult :) Gal kokiu tips'u keptuves paruosimui ?
>>>
>>> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
>>> news:mn.e2117d9981c0b596.0@gmail.com...
>>>> Gali pamiršti apie plieninio WOK'o normalų naudojimą. Jis plonasienis
>>>> ir ant viryklės gerai įkaitinus ir įmetus saują vištienos jis
>>>> momentaliai atvės, iš apačios negaus pakankamai karščio ir tada savo
>>>> WOK'e virsi, o ne kepsi. Pas mane skylė 4,5 kW, stovas ir tai yra labai
>>>> ir labai per mažai. Dabar turiu Schulte-uffer'į ir Skeppshult WOK'us
>>>> pagal naudojimo laiką laimi Skeppshult.
>>>>
>>>> M.
>>>>
>>>>> Virykle - dujine, viena skyle kaip tik wok'ui skirta (panasiai kaip 
>>>>> cia -
>>>>> http://www.island.com.ua/i/goods/006/6519s.jpg). Kol kas svarstau apie 
>>>>> kazka
>>>>> panasaus i
>>>>> http://www.wokshop.com/HTML/products/woks/wok-carbon-steel-steel-handles.html
>>>>> (i LT regis siuncia, su atsiuntimu kainuotu vistiek pigiau nei bet kas
>>>>> kokybiskiau is musiskiu perkant) arba
>>>>> http://www.wokshop.com/HTML/products/woks/wok-hand-hammered.html (eina 
>>>>> iskart
>>>>> su stovu).
>>>>>
>>>>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message
>>>>> news:h9ho23$2sf$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> visu pirma reikalas toks.
>>>>>> jeigu turi salygas naudoti plienini - pirk plienini woka ir nesvarbu su
>>>>>> kokia danga. o salygos yra tokios: tinkamas stovas ant dujines plytos,
>>>>>> kad liepsna padengtu trecdali ar puse woko sienos. kitais atvejais is
>>>>>> plieniniu woku nebus naudos - tai tebus skardine keptuve aukstom 
>>>>>> sienom.
>>>>>> jeigu pas tave paprasta dujine, elektrine virykle - pirk paprasta
>>>>>> spizini (skeppshult yra) - tas bent ikaista padoriai.
>>>>>> 2009/09/24 20:50, Zyza rašė:
>>>>>>> Pries pora menesiu cia klausiau apie Wok, bet kuriam laikui biski teko
>>>>>>> pamirst sita reikala, o dabar vel iskilo poreikis. Tarkim planuojamas
>>>>>>> biudzetas apie ~300 Lt.  Taigi, vel bandau rasti geriausia sprendima.
>>>>>>> Idealus variantas butu carbon steel wok, bet LT nieks neprekiauja, o 
>>>>>>> is
>>>>>>> uzsienio nerandu kas siuncia i LT. Sito tipo wok'ai ir lengvi, ir 
>>>>>>> greit
>>>>>>> kaista / atausta, ir, tinkamai paruosus, maistas nelimpa kepimo metu.
>>>>>>> Alternatyva - spizine keptuve. Kol kas pigiausia ir patraukliausia 
>>>>>>> rasta
>>>>>>> Schulte-uffer Wok Gusto.
>>>>
>>>> 
>> 
>>