Tema: Re: slyvu vynas
Autorius: trulia
Data: 2009-09-10 08:16:49
su slyvu (kaip ir su kriausiu)vynu labai sunkiai seksis ,nes turi mazai 
taninu ir labai greitai gali nesurugti ,o sugizti.,sunkus sulciu atskyrimas 
nuo tirsciu ,skaidrejimas ,zodziu daug reikia idet darbo ir sunkus 
prognuozuojamas tolimesnis rezultatas. jei nebandei gaminti is obuoliu ar 
kokiu serbentu siulyciau atsisakyti tos minties .
"AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message 
news:h8820r$uh7$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki, kadangi uzderejo slyvu, be slyvu koses - uogienes, nelabai daugiau 
> sumastau kur jas naudot.
> Slyvu kompotai - nevalgomi pas mus. T.y. valgau tik as jei pridarau :P
> Vien zo, buvo atkreiptas demesys, kad yra prekiaujama kiniestiskais slyvu 
> vynais. Gal kas yra bandes toki dalyka daryti is lietuvisku slyvu? Kokiu 
> budu isskirti skaidrias slyvu sultis? Ar tik per ta aparata garini, ar 
> turite kokiu nors kitokiu minciu?
> Visos idejos, ka daryti su slyvom - welcome!
>
> I.