Tema: Re: marinuotos paprikos
Autorius: Andriucha <andriucha907(TRINAM)@one.lt>
Data: 2009-08-25 14:17:31
karta bandziau su vyno actu, karta su obuoliu... ivairiai, labai didelio 
skirtumo nepastebejau. O del silpnesnio, tai atsiskiedi su vandeniu kiek tau 
reikia ir psio...



"Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message 
news:h70gpc$je8$1@trimpas.omnitel.net...
>o is kur gavai acto silpnesnio ? koki naudojai ?
>
> "Andriucha" <andriucha907(TRINAM)@one.lt> wrote in message 
> news:h70g1k$i6d$1@trimpas.omnitel.net...
>> jo, norint kad gautusi minkstesnes paprikos/pipirai, reikia pilt 
>> verdanciu arba karstu.
>>
>>
>>
>>
>> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message 
>> news:h70frh$hre$1@trimpas.omnitel.net...
>>> idonmiai ten jis - dvi stiklines acto supyle ir jokio vandens (ne per 
>>> daug rugsties ?)...plius jis atvesintu marinatu uzpyle ?
>>>
>>> "Andriucha" <andriucha907(TRINAM)@one.lt> wrote in message 
>>> news:h70fig$hcm$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> http://giedrius-v.livejournal.com/65860.html
>>>>
>>>> Dariau pagal sita paprikas, man asmeniskai patiko, tik acta silpnesni 
>>>> naudojau.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message 
>>>> news:h6tj5s$2kb$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Sveiki,
>>>>>
>>>>> gal kas marinuojat paprikas ir galit pasidalinti receptu ? Kaip tas 
>>>>> minkstumas ju isgaunamas ?
>>>>>
>>>>> aciu
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>