Tema: Re: Is jautienos savaitgaliui
Autorius: A&G
Data: 2009-01-27 17:51:44
panasiu principu skanus suktinukai, i skersai raumens plonomis riekelis 
supjaustyta jautiena ir patepta garstyciomis guldom agurkeliu juosteles, 
susukam, susmeigiam mediniu dantu krapstuku, keptuveje apkepam, ipilam 
verdancio vandens, morku, svogunu kubeliais, ir po dangciu patroskinam, i 
pabaiga galima ta pati krakmola det sutirstinimui, grietines
"ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message 
news:glk67o$nmm$1@trimpas.omnitel.net...
> kitam savaitgaliui:)
> jautienos vyniotiniai - greitai pagaminami.
> Vynioti paruostos mesos viena pase isteplioji garstyciomis (arba garstyciu 
> ir krienu misiniu), ant jos isdelioji plonomis lazdelemis supjaustytus 
> marinuotus agurkelius ir suvynioji. Troskinti apie 2 val. sultinyje su 
> pipirais, druska ir ko, ir supjaustytais pomidorais ar/ir paprikom bei 
> svogunais, pora skilteliu cesnako. Skystis turi beveik apsemti 
> vyniotinius. Baigus virti, vyniotinius isimti, visa kita, kas puode, 
> susmulkinti blenderiu i padaza, galima ideti grietines, galima sutirstinti 
> krakmolu, bet nebutinai. Vyniotinius perpjauti skersai perpus, patiekti su 
> padazu ir grikiais.
>
>
> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
> news:glc8ri$h2k$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Ka patartumete pasidaryti is jautienos? befstrogenas truputi pabodo, gal 
>> turite kokiu idomiu receptuku patroskinimui ar pakepimui?
>