Tema: Re: Is jautienos savaitgaliui
Autorius: A&G
Data: 2009-01-23 18:08:07
vakar turejom sprandine tai ta greiciau suminksteja, jeigu koks jaucio 
kumpis tada pora val ir daugiau
"shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message 
news:glcosj$ee2$1@trimpas.omnitel.net...
tai trunpai dar. cenakus atrodo dvivalandas reik troshkint ;)

"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
news:glcmao$aq9$1@trimpas.omnitel.net...
> tai po darbo pasigaminkit :) tiesa troskinau apie 1.5 val 200 temp
> "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message 
> news:glckof$8ck$1@trimpas.omnitel.net...
>> ne nu... tai kaip dabar dirbt???
>>
>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
>> news:glcjas$60v$1@trimpas.omnitel.net...
>>> ir tas gerai, o mes vakar moliniuose indeliuose troskinom jautiena 
>>> orkaiteje
>>> su darzovemis, svogunai, morkos, salierai, jautiena, baklazanas, 
>>> paprika,
>>> cili pipiras, bulves, ant virsaus pomidoru, druska, piprai, slakelis
>>> vandens, taip gaminant bet kokia neikandama jautiena tampa minksta ir 
>>> prie
>>> alaus labai tinka :)
>>>
>>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message
>>> news:glcigo$4h8$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> geriau taip http://giedrius-v.livejournal.com/53580.html
>>>>
>>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
>>>> news:glcgqs$1d1$2@trimpas.omnitel.net...
>>>>> jautiena burgundiskai
>>>>> http://beatosvirtuve.blogspot.com/2008/04/jautiena-raudonam-vynebeef-bourguignon.html
>>>>>
>>>>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message
>>>>> news:glc8ri$h2k$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Sveiki,
>>>>>>
>>>>>> Ka patartumete pasidaryti is jautienos? befstrogenas truputi pabodo, 
>>>>>> gal
>>>>>> turite kokiu idomiu receptuku patroskinimui ar pakepimui?
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>
>