Tema: Re: Is jautienos savaitgaliui
Autorius: A&G
Data: 2009-01-27 17:32:50
garstycios suminkstina mesa, bent jau kai kepdavau karka irgi ismozodavau 
garstyciom, tai iskepus budavo minksta
"Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:glmf3u$fso$1@trimpas.omnitel.net...
> cia nugarine naudoti ar ka? Siaip nebuna jei kieti?
> "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message 
> news:glk67o$nmm$1@trimpas.omnitel.net...
>> kitam savaitgaliui:)
>> jautienos vyniotiniai - greitai pagaminami.
>> Vynioti paruostos mesos viena pase isteplioji garstyciomis (arba 
>> garstyciu ir krienu misiniu), ant jos isdelioji plonomis lazdelemis 
>> supjaustytus marinuotus agurkelius ir suvynioji. Troskinti apie 2 val. 
>> sultinyje su pipirais, druska ir ko, ir supjaustytais pomidorais ar/ir 
>> paprikom bei svogunais, pora skilteliu cesnako. Skystis turi beveik 
>> apsemti vyniotinius. Baigus virti, vyniotinius isimti, visa kita, kas 
>> puode, susmulkinti blenderiu i padaza, galima ideti grietines, galima 
>> sutirstinti krakmolu, bet nebutinai. Vyniotinius perpjauti skersai 
>> perpus, patiekti su padazu ir grikiais.
>>
>>
>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
>> news:glc8ri$h2k$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> Ka patartumete pasidaryti is jautienos? befstrogenas truputi pabodo, gal 
>>> turite kokiu idomiu receptuku patroskinimui ar pakepimui?
>>
>