Tema: kai ateina laikasrinktis :)
Autorius: Exo
Data: 2014-01-03 11:57:48
Sveiki,

po truputi artėja laikas rinktis naują smartfoną, tačiau esu visiškam konfiuze šiuo klausimu ir gal padėsit man apsispręsti. Šiaip širdis linksta ties Win8, nežinau nokia ar kas kitas čia atskira kalba, BET dabar turiu androidą (samsung scl - tikiuosi šio modelio kūrėjai degs pragare!) ir ne taip kaip daugelis, tačiau išties naudoju šį aparatą kaip smartfoną. Štai ką konkrečiai naudoju ir noriu paklausti visų pirma tų kurie naudoja win8 ar yra kokie analogai šių programų pas Jus? Nes tiesiogiai, praktiškai nei vienas neturi win8 versijos:

c:geo (http://www.cgeo.org/) - oficiali geocatching.com programa mokama ir brangiai (per mėnesį 10 Eurų su reikalingom feečiom), todėl nafik netinka :)
Locus (http://www.locusmap.eu/) - šios programos analogas ypatingai man būtinas ir nokios maps jam nė iš tolo neprilygsta :(
Amazon kindle - taip taip, žinau jog yra win8 versija, bet ji man netinka, kadangi neturi esminės feečios - uploadinti savus dokus tiesiog meilu ir iš supporto atsakymo supratau jog tikrai greitu metu neturės.
muzikos grotuvas SU DSP procesoriumi
Kaip reikalai su visokiais kalendoriaus widget'ais? Nes pvz. Androide radau vos du normalius ir tie abu mokami, teko pirkt :)

Tai va, pasidalinkit plz. mintimis, dar klausimas Nokia ar kas kitas su win8?  bet nuoširdžiai nebenoriu androido, nebenoriu tos palaidos balos, nebenoriu tų atnaujinimų tik per operatorius ir panašių niekų... 

Pagarbiai,
Ūdrys Rudys
+37064445484
Vilnius