Tema: Pasiulykit RPG
Autorius: cD-r0m
Data: 2009-11-15 02:11:08
Uzsiknisau (sorry uz tokia pradzia :D) 
Pasiulykit RPG (lai tikrieji tactical rpg fanai nesupyks po mano rpg supratimo apibudinimo).. 

*Patiko: Morrowinda perejau gal 10 kartu 100%, pats prikuriau modu ir t.t. joks zaidimas dar nebuvo nuzudes tiek valandu mano gyvenime, oblivionas taip pat uzveze, bet nelabai patiko kad viskas yra "ten kur rodykle",galvojimo minimumas, fallout3 irgi patiko, nes praktiskai tas pats kas oblivionas, tik veiksmas truputi kitokioj vietoj.

*NEpatiko: Wow, dragon age, divinity: ego draconis, drankensang: pastarieji visi atmuse savo kovom, taktikom ir siaip ne real action ( nenaudoti pauzes nera tas pats, kaip dauziant kardu tiesiog taikyt i galva o ne i kojas ir gaut skirtingus rezultatus), kitaip sakant noriu kad RPG atsispindetu FPS elementai.. Dar atmuse tai kad kai kurie yra labai linijiniai, praktiskai neturi kaip pasiklyst.

*Vidutiniskai patiko: Stalkeris (istorija tvarkoj, bet po to nelabai yra prasme zaist, nes nieko naujo neber, viskas monotoniska), Thief (nepatiko, kad esi labai prirakintas prie misijos, laisvas laikas primena kazkokia konsole, kai viskas ka gali pavogt yra tiesiog blinksinti zvaigzdele), hammerfell'as (tiesiog nesugebejau grizt i praeiti ir megautis jo grafika), X3 (biski kantrybes truksta, labai specifiska viskas, bet siaip super, nors net nelabai RPG)

Zodziu ieskau kazko tokio kaip morrowindas, busiu nezmoniskai dekingas jei pasiulysit, ar isvis pasakysit kad kazko dar tokio yra.

Siaip pasnekesiu dar.. Morrowindas grafiskai truputi senokas, net su visais graphic addonais kuriuos radau ir sugebejau sukist kad nesipjautu, tai jei koki graphic overhaula vykusi zinot, esat susikure, irgi galit rekomenduot.

Tiesa, uzsiknisau todel, kad atsibodo siustis paeiliui ir sukandus dantis bandyt pamegt :)

O dabar Aciu tiems ka perskaite viska, nes as turiu mada ilgus tekstus kurt, kurie niekam neidomus..