Tema: dragon age origins: pirmos mintys
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2009-11-04 10:41:45
Smagus dalykas. Nesutinku su aukshchiau pateikta nuomone, kad grafika leva. Grafika yra labai pakankama - chia rpg, chia ne crysis:). Pazhiurekit i veidus, ju detaluma. Taip eclipse engine'as nera kahkas uber novatorishko ar "omg omg kaip miela ir grazhu" - bet jis pakankamas neblogai susitvarko su gyliais ir veksmu antram plane (jei jau gynet toveri turejot matyt) - taip bishki nervinantis dalykas tos salos atskirtos loading screenais, bet chia matyt nauja mada zhaidimuose:(. Kas del grafikos mane labiausiai dzhiugina, kad su mano vaikishku procu 3 gigais ramo ir gts250 sukasi and uber high grafiniu settingu be jokiu stabdymu. Man to pilnai pakanka:)

Vienintelis dalykas kas man nepatiko - ar chia man vienam taip atrodo, ar plotas "pasiskolintas" ish WheelOfTime'o? Gal man ish kart tokios mintys perbego smegenus todel, kad be abejo zhaidzhiu uzh motera (elfe) mage - o magai chia ypach asocijuojasi su wot'u - pati iniciacija, pats ju tramdymas. Grey _wardenai_?:) Ir Loghain'as... Dark spawnai ir Blight'as...

Na asihku gal man tiek panashumu kyla todel, kad ash kaip tik dabar skaitau trechia ish eiles wheel of time'o knyga, bet ... Kazhkaip per daug panashumu:)

Taip keistai nedaug spelu ir talentu, kas ish vienos puses - labai gerai, tau nereikia lauzhyt galvos su per dideliu kiekiu pasirinkimu, o ish kitos puses .. kazhkaip mazhaaaai:)

Labai, labai patiko tas jausmas, kad zhaidimas skirtas suaugusiai publikai, bijau suklyst, bet matyt pirmas zhaidimas kuriame po kovos, jei dalyvavai close combat covoje - tavo drabuzhiai, ginklai, veidas buna aptashkyti krauju - smulkmena, bet kazhkaip malonu. O shiap atmetus mano gal nepagrystus itarimus mazhu plagiatu, plotas labai neblogas, pati atmosfera... Vienu zhodzhiu - visiems rpg megejams - privaloma tvarka. Visiems kuriems "nu nepatinka kai ten daug kalbet reikia" ir rpg etalonas yra diablo - siulau aplenkt shita zhaidima, jis ne jums.

-- 
___________
©Toxis