Tema: Re: dragon age origins: pirmos mintys
Autorius: Milordas
Data: 2009-11-09 08:53:38
butent i veidus paziurekit, pirmieji "preloaded" veikeju veidai, ypac moteru.. dieve dieve ir is kur tokiu baidykliu prigimde??

"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:hcreo9$j6i$1@trimpas.omnitel.net...
> Smagus dalykas. Nesutinku su aukshchiau pateikta nuomone, kad grafika leva. Grafika yra labai pakankama - chia rpg, chia ne crysis:). Pazhiurekit i veidus, ju detaluma. Taip eclipse engine'as nera kahkas uber novatorishko ar "omg omg kaip miela ir grazhu" - bet jis pakankamas neblogai susitvarko su gyliais ir veksmu antram plane (jei jau gynet toveri turejot matyt) - taip bishki nervinantis dalykas tos salos atskirtos loading screenais, bet chia matyt nauja mada zhaidimuose:(. Kas del grafikos mane labiausiai dzhiugina, kad su mano vaikishku procu 3 gigais ramo ir gts250 sukasi and uber high grafiniu settingu be jokiu stabdymu. Man to pilnai pakanka:)
> 
> Vienintelis dalykas kas man nepatiko - ar chia man vienam taip atrodo, ar plotas "pasiskolintas" ish WheelOfTime'o? Gal man ish kart tokios mintys perbego smegenus todel, kad be abejo zhaidzhiu uzh motera (elfe) mage - o magai chia ypach asocijuojasi su wot'u - pati iniciacija, pats ju tramdymas. Grey _wardenai_?:) Ir Loghain'as... Dark spawnai ir Blight'as...
> 
> Na asihku gal man tiek panashumu kyla todel, kad ash kaip tik dabar skaitau trechia ish eiles wheel of time'o knyga, bet ... Kazhkaip per daug panashumu:)
> 
> Taip keistai nedaug spelu ir talentu, kas ish vienos puses - labai gerai, tau nereikia lauzhyt galvos su per dideliu kiekiu pasirinkimu, o ish kitos puses .. kazhkaip mazhaaaai:)
> 
> Labai, labai patiko tas jausmas, kad zhaidimas skirtas suaugusiai publikai, bijau suklyst, bet matyt pirmas zhaidimas kuriame po kovos, jei dalyvavai close combat covoje - tavo drabuzhiai, ginklai, veidas buna aptashkyti krauju - smulkmena, bet kazhkaip malonu. O shiap atmetus mano gal nepagrystus itarimus mazhu plagiatu, plotas labai neblogas, pati atmosfera... Vienu zhodzhiu - visiems rpg megejams - privaloma tvarka. Visiems kuriems "nu nepatinka kai ten daug kalbet reikia" ir rpg etalonas yra diablo - siulau aplenkt shita zhaidima, jis ne jums.
> 
> -- 
> ___________
> ©Toxis