Tema: Re: Kyosera FS-600
Autorius: monaxas
Data: 2010-08-03 19:31:26
Neteko sutikt tokio varianto pas Kyoceras
"Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:i35u6l$nas$1@trimpas.omnitel.net...
> visu plociu. Jeigu lapo virsuje bus ivesta viena eilute, tai spausdinant, si eilute bus atspausdinta tris kartus lape. Atstumas tarp eiluciu, atitinka  bugno isskleista diametra. 
> originali eilute-ryski, kitos dvi gerokai silpnesnes. 
> 
> "monaxas" <ish_kur_mergaitei_tiek_drasos@tiek.valios.gelezhines> wrote in message news:i33c8s$jaq$1@trimpas.omnitel.net...
>> Pasikartojimas visu pločiu ar plėmais? Tam ir daromas kaiteklis tefloninis, kad ant jo raidės neliktų.
>> 
>> "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:i316bp$4kg$1@trimpas.omnitel.net...
>>> dekui. Tarsi pradeda su laiku pats pasitaisyt, gal is tiesu pabaigoje tos siuksles buvo likusios. Del teksto pasikartojimo-nesupratau. Juk spausdinant kita teksta-jis vel pasikartoja, vadinasi ne prikepime priezastis?
>>> 
>>> "monaxas" <ish_kur_mergaitei_tiek_drasos@tiek.valios.gelezhines> wrote in message news:i30of1$pmj$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Atkartoja tekstą prikepęs toneris ant kaiteklio - nugramdyk kuo nors (tik nepažeisk teflono)
>>>> Guminis velenas virš būgno yra elektrolizatorius. Su laiku apsineša ir reikia nuvalyti. Tam tinka bet koks ekranų valiklis. Šveiti tol, kol servetėlė nebejuoduoja.
>>>> Būgnui papildomai išmagnetint yra servisiniame meniu DRUM punktas, bet tai mažai padeda, nes problema ne būgne, o developeryje.
>>>> T.Y. developerio konstrukcija yra tokia, kad jis pastoviai mala tonerį ir magnetinis velenas iš bunkerio pasiima tonerį, nes toneris turi magnetinių savybių. Besibaigiant toneriui pradeda eiti šiukšlės, kurių magnetinės savybės neatitinka printerio konstrukcijos jos būgno nėra pašalinamos ir užkepinamos kaiteklyje ant lapo.
>>>> Sprendimas - išsiurbti developerį kiek tai įmanoma (kai kur yra dviejų kamerų bunkeris, tai ne viskas išsivalo), užpildyti originaliu toneriu ir prasukti developerį kol nebeteps (servisiniame meniu punktas Developer)
>>>> 
>>>> Viskas ką surašiau taikytina Kyoceroms FS-1900-3830, 3900-4010. Manau ir taviškei tie patys principai galioja.
>>>> 
>>>> "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:i2mngv$nta$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Bekeiciant nauja toneri, kaip tycia pradejo tept visa popieriu mano senuciukas printeris. Ar yra kas susidure su tokiu gedimu lazeriniuose spausdintuvuose? Kaip kovot? Apziurejau, kruosciai nuvaliau cilindro valymo peili, taciau vistiek teplioja. Visa popierius padaro pilka, plius-matosi, kad atkartoja teksta, atstumu , atitinkanciu cilindro diametra. Sportinis interesas stumia surast priezasti arba bent nauja PU16 tonerio konteineri:) Help.