Tema: kanalizacija kriauklei
Autorius: Ostapas
Data: 2009-10-22 08:37:16
Pradedu jau galvot apie kanalizaciją...
Situacija maždaug tokia: virtuvę nuo vonios skiria pertvara. Vakar apžiūrėjau, kad gaunasi taip, jog virtuvės ir vonios kriauklės stovės maždaug toje pačioje vietoje (tik skirtingose sienos pusėse :D). Virtuvėje šalia kriauklės dar planuojama vieta indaplovei, tačiau jos kanalizaciją planuoju jungt į kriauklės sifoną. Vakar bandžiau įvertint, kaip optimaliausiai tą įgyvendint. Labiausiai kamuojantis klausimas - ar sienoje kelt 40 ar 50'ies vamzdžiu? po grindimis jau vesiu 50'uku. Jei kelsiu 40'uku, nebus taip kad ekstremaliomis sąlygomis (kai naudojamos abi kriauklės ir indaplovė) truks pralaidumo? Siena iš baltų plytų, tai kiekvieno papildomo centimetro "drožimas" yra šiek tiek skausmingas :)
ir kaip geriau padaryt: kelt vienoje pusėje, viduryje kirst skylę, statyt trišakį ir tada išeit į kitą sienos pusę iš kart toje vietoje, kur bus pajungimas sifonui ar skylę ir trišakį daryti apačioje bei štrabuotis abejose sienos pusėse?
btw, kokiame aukštyje daryti pajungimus sifonui ir maišytuvui? ir koks maždaug tarpas turėtų būti tarp jų (horizontaliai)? 

-- 
pax vobiscum