Tema: Re: džiovyklės triukšmas
Autorius: Julius
Data: 2020-12-08 08:05:17
gopenzo <nera@emailo.lt> Wrote in message:r
> ai ir beje, jei kas iš varle.lt pirksit Candy CSO4 H7A1DE-S džiovyklę, tai greičiausiai gausit tą pačią, kurią aš grąžinau :))

Blyn tai reikėjo klaust, kaip jūs žadat pardavinėt defektuotą prekę. Apgaudinėsit žmones?
O dėl apdaužymo negerai pasakei. Be to, to defekto nepastebėsi neįjungęs. Todėl prie kurjerio vizualinė apžiūra šiuo atveju būtu nepadėjus. Reikia jungti. 


On 2020-12-07 14:02, gopenzo wrote:> nu atrodo grąžinau, reikia pinigų sulaukt. aišku, su niuansėliais. pats > durnas, nes kai paklausė kodėl noriu grąžint, pasakiau, kad apdaužyta > kažkokia ta džiovyklė, nepatinka. tai ir užsikabino už to. o kadangi ją > atvežė kurjeris, o aš neapžiūrėjau priimant, tai kaip ir pats kaltas. > jeigu nebūčiau pasakęs, jaučiu apžiūrinėdami net nebūtų pastebėję.> > po to sekė įdomus turginis pokalbis. tipo klausia kiek mokėjai, sakau > kažkas apie 400eur. tai sako 100eur numetam ir priimam atgal. sakau bl > davai 50eur. sako nu davai 70eur...nes čia mums dar pardavinėt reikės > bla bla.. krč sutikau, nes tampytis su ta džiovykle noro visai nėr. bet > šiaip tie bernai tam servise tai tokie realiai turgaus lygio, senai > tokio "aptarnavimo" neteko sutikt. pasijaučiau kaltas dėl visų pasaulio > negandų :))> > namie dar stovi skalbyklė iš varle.lt, tai tikiuosi pajungus nebus jokių > bajerių :D> > On 2020-12-04 22:04, Kurmis wrote:>> pranesk kaip sekesi grazinti. Turiu karcios patirties.>> K>>>> "gopenzo" <nera@emailo.lt> wrote in message >> news:rq911h$suj$1@news.omnitel.net...>>> o ką pakrovus? garsas dings? nesąmonė vienzo, bandysiu grąžint.>>>>>> On 2020.12.02 23:24, Herkus wrote:>>>> Bandyk pakroves prasukt. Jei paguos, visokie uztrauktukai, metalines >>>> sagos, zvambaliukai irgi gerai skamba dziovyklej, patalpos duris >>>> vistiek laikytum uzdarytas>>>>>>>>>>>>>


-- 




----Android NewsGroup Reader----
https://piaohong.s3-us-west-2.amazonaws.com/usenet/index.html