Tema: Re: džiovyklės triukšmas
Autorius: Julius
Data: 2020-12-03 10:28:13
gopenzo <nera@emailo.lt> Wrote in message:r
> nu tai candy blt, gal čia ir nereikėjo tikėtis, kad bus gerai. bet pagal gylį daugiau nelabai kas tinka. lįst pačiam ir taisyt naujo daikto tikrai nesinori.prisižiūrėjau youtube, prisiskaičiau komentarų. nu yra šita problema ne pas mane viena. vieni rašo, kad su laiku išnyko garsas, kiti rašo, kad iškart į garantinį pridavė.variantas šitą grąžint ir imt Beko DF7439SX, bet irgi ne garantija, kad ne toks pats š.

Viskas gerai su tom candy. Tau tik papuolė atitrankyta. Keisk į kitą ir tikrink iškart gavęs. Jei retas dundesys lai veža dar kartą. 


On 2020-12-03 08:16, tranzoo wrote:> ble, is kokio plastilino ten viskas sulipdyta?!?> > ir niekaip nesuprantu NX ten lyst taisyt? cia jau zaliuko is panevezio > taisancio mikrobanges uz 5 eurus lygis...> > On 12/3/2020 07:04, Julius wrote:>> gopenzo <nera@emailo.lt> Wrote in message:r>>> sveiki,nusipirkau tokią: >>> https://www.varle.lt/dziovykles/dziovykle-candy-dryer-machine-cso4-h7a1de-s-energy--14454133.htmlišpakavau >>> ir paleidau dėl įdomumo tuščia, tai triukšmas ką aš žinau. ošimas ir >>> šniokštimas nu tai suprantama, bet besisukant būgnui yra toks >>> dunksėjimas, kuris sklinda kažkur iš vidaus. tas dungsėjimas net >>> jaučiamas per grindis ir girdimas/jaučiamas uždarius vonios duris. >>> bijau, kad ir kaimynai apačioje jį girdės.čia normalu? panašu, kad su >>> tokiu triukšmu bute ją naudot įmanoma nebus :/>>>> Yra du dunksėjimo tipai. Pagal dažnį. Jei tankus, maždaug 0,2-0,5Hz, >> tai ilgainiui nutylantis.>> Ten nuo ilgo stovėjimo guminiuose rateliuose ant kurių guli būgnas >> išsiguli duobutės ir tik įjungus jie triukšmauja. Darbo eigoje sušilus >> jos išsilygina ir nutyla. Jei dungsėjimas retas - kaip traukinio, >> maždaug apie 2Hz, tada blogiau. Reiškia džiovyklė kažkuriame >> transportavimo etape buvo gana stipriai trinktelta į žemę. Ko pasėkoje >> tie patys ratukai būgno briaunoje išmuša duobutes. Jos jačiasi >> pirštais perbraukus vidine briauna bako priekyje. Va jos jau >> nebepasinaikins savaime. Dungsės visada. Tada tik keitimas kaip >> garantinis. Arba įmanoma tas guobutes iščikaninti iš bugno vidaus >> labai atsargiai nekietais įrankiais. Bet tam reikalingas kruopštumas. >> Ir patirtis panašaus darbo nepamaišytu.>>>>


-- 




----Android NewsGroup Reader----
https://piaohong.s3-us-west-2.amazonaws.com/usenet/index.html