Tema: Re: šiukšlių maišai koridoriuje
Autorius: config.lt
Data: 2009-06-11 08:19:46
"RaR" <RaR@lt.lt> wrote in message news:h0o4qe$gk9$1@trimpas.omnitel.net...
> Čia reikėtų miesto valdžiai kelti klausimą. Prieš kažkiek metų Paryžius buvo pilnas šunų kakų, tai paskui prasidėjo miesto valdžios organizuota reklama už tai, kad susirinktų. Atrodo, padėjo. Panašiu metu ir Berlyne buvo vykdoma reklaminė kompanija.
 

   suda, cia mentalitetas
    juk kabejo vilniuj keletas plakatu su siuo turiniu, ir ka?
    o Monake pievelese ant ikasto strypo stovi tokios mazos grazios tamsiai zaliai nudazytos dezutes su nemokamais maiseliais. Siuksliu deziu aplinkui irgi netruksta pas juos

    Vilniuj pazistu viena moteri, su kuria gal 10-15 kartu vedziojom jos suni. Visada nesiojosi kisenej maiseliu. Bet tai gi vargas - turi pasirupint jais isanksto, pastoviai galvot apie tai.
    Jei nori kad pilietis rupintusi tvarka ir svara - pirma turi pasirupint kad jam tai butu patogu ir priimtina. Itariu, dezutes su maiseliais nekainuotu daugiau negu visa ta reklama o veiktu kurkas efektingiau. Greiciausiai, reiktu kompleksiskai - ir to, ir to.
    o dar, greiciausiai pastate maiseliu dezutes - litofcai uzmirstu jas ikrauti maiseliais :D :D Arba darytu tai gerokai per retu intervalu ir diddesne dali laiko jos stovetu tuscios :) As gi sakau - mentalitetas :)
    (kitas pavojus - kad nupirktu PIGIAU nekokybiskai pagamintas, po pusmecio jos surudytu ir atrodytu baisiai)