Tema: Benzininis trimeris už 1.5k (dar kartą)
Autorius: Kęstas
Data: 2011-06-06 18:59:12
Sveiki,

atsiprašau už temos kartojimą, bet anoj kažkaip apie firmas daugiau, o man rūpi, kokie parametrai (na gerai - galingumas) yra pakankami. Arba apskritai modelis konkretus..
Dabar diapazonas didelis, nuo 0,7 iki kelių kilovatų.. Turiu žilkinį neblogą trimerį, bet jis rimtesniam pjovimui per silpnas ir nepatogus. Pjaunama būtų 70-80 arų, žolė - nuo šieninės iki niekam tikusios plačialapės, storakotės, su krūmelių priemaišom. Būt gerai kuo tylesnis..
Norėtųsi į pusantro tūkstančio sutilpti, na gal du, bet jau turėtų būti super daiktas. Į "profesionalius" nepretenduoju.. Beje, kaip Seniuose parduodami MTD (Jonsered? Partner? Dolmar?)? Netikiu tom visom kalbom apie vieną ar dvi stebuklingas firmas (bet kokios srities), kurios daro gerai, kai visi kiti kažkodėl šūdą mala, bet jeigu geriau išmanantys sako, kad tik varna arba stihl, tai bandysiu keisti įsitikinimus..

Beje, gal esate susidūrę su "stumdomom" mulčiuojančiom žoliapjovėm, kurios galėtų kaip tankas nelygia vietove varyti ir pjūklas kokia 20 cm pasikeltų?

Beje2, dalgiu šiek tiek moku, manau, techniškiau nei dauguma, bet gana greitai pompą gaunu. Kiek susidūriau, tik vienetai moka švariai pjauti sausą, ypač siauralapę žolę ir ilgai nepavargti, - jiems labai pavydžiu, o pats galvoju apie palengvinimą..

k