Skonis tai toks normalus, jaučiasi saldumas ir truputį karstelėjimo, pagal skonį panašu į girą, tik kad gazo nėra. Temperatūra buvo kambario, nes prieš dėdamas mieles palaikiau per naktį. Mieles naudojau sausas, barsčiau ant paviršiaus. Kol buvo kibire tai rūgo, pilant į butelius netgi putojo truputį, bet geriant gazo nėra visai. "valytojas" <valytojas@g.com> wrote in message news:lq64gd$str$1@trimpas.omnitel.net... > Ar saldi? Į kokią temperatūrą sudėtos mielės, kokios mielės? Per ta > rauginimo 1 dieną matėsi rūgimas nors kiek? > > Pasidalink instrukcija. > > > "krivis" wrote in message news:lq60bu$r4e$1@trimpas.omnitel.net... > > Rauginau para laiko, po to supyliau I butelius pagal instrukcija, bet gazo > nesijaucia. Kas blogai? Mazai mieliu, ar rauginta per trumpai?