Tema: Re: Dvira?io laikiklis ant kablio
Autorius: benamis
Data: 2019-05-30 11:42:19
Turbut labiausiai nervuojantis reikalas, tai numeri perkelineti 
laikiklui ant kablio...

On 30.05.19 09:40, toms wrote:
> Pritariu kad nebuna jie svarus ant stogo. moskiu prilimpa kaip ir ant automobilio priekio :)
> 
> Turiu ir bandziau visus laikikliu varijantus - ant galiniu dureliu, ant stogo, ant kablio. tai vienareiksmiskai ant kablio yra geriausias varijantas. Lengviausiai uzsidet/nuimt ir stabiliai laikosi gali sau ramiai vaziuot. Gana ramiai ir maksimumu autostradoj vaziuoju.
> 
> Ant stogo irgi neblogai bet sunkiau uzdet nuimt, ir kuro sanaudos padideje. Vaziuojant autostrada maximumu (teko karteli) jau neramu kad dviraciai nuskris, o kuro sanaudos nustebino stipriai - kuro bako uzteko tik i viena puse, kai iprastai uztenka pirmyn atgal ir dar lieka.
> 
> Ant galiniu dureliu tai kazkaip nestabiliai laikosi, sunkokai pritvirtinti tvirtai ir dar kad ir kaip saugai neisvengi galiniu dureliu pazeidimu.
> 
> Dabar naudoju kazkoki nesuperines klases 3-vieti THULE modeli, kuris atsilenkia, kad prieit prie bagazines. Pirkau is ranku pagal skelbimus. priekaistu neturiu, labai panorejus prie smulkmenu galima butu pasikabinet bet visumoj super daiktas. Apspaudzia tik burbula, bet kad kas atsipalaiduotu tai nebuvo.
> 
> Dainiushas <skirdain@gmail.com> wrote:
>> nebˆxna jei ?varˆxs ant stogo irgi. Ir kuro su jais ryja - bbd.
>