Tema: Re: Ar verta atostogaut Liepojoj?
Autorius: EvsLTU
Data: 2009-05-29 23:18:47
Ventspilis liux, mes su seima jau kelinti metai vis atostogaujam ir nezadam keisti. Su Palanga nera  ka lygint, jei nori pailseti. Kazkada i Platelius vazinedavom, bet kempingas Ventspilio ir bet kurio LT ner ka lygint.
Apie Liepoja nelabai galiu pasakyti, bet manau kad ilsetis turetu but kur. Zinau kad zvejai vaziuoja  ten pagal sezona. Siaip Latvijos visam pajuri galima rasti kur poilsiauti, priklausomai kas ko nori. Galima rasti, kad ir absoliucia romantika, ant auksto skardzio prie juros grazus medinis namukas ir daugiau jokios civilizacijos, nieko daugiau, nei elektros, tik zvakiu sviesa :)
O su maitinimu tikrai problema LV , net Ventspilyje sunku rasti kur panasiai kaip LT pavalgyti.



"kewle migyje" <wmi@vmi.lt> wrote in message news:gvp7jl$4qb$1@trimpas.omnitel.net...
> jo
> nemačiau nė vienos kebabinės :(
> 
> -- 
> '(oo)'
> 
> 
> "Gedikas" <gedikas@#NO_SPAM#zebra.lt> wrote in message news:gvp6ge$3ki$1@trimpas.omnitel.net...
>> egis rašė:
>>> taip, Venspilis yra gera vieta ramiam poilsiui su seima bei vaikais- puikus parkas vaikams, sutvarkyta aplinka "kurortinej" miesto daly, puikus keliai, nemokami parkavimai prie pat pliazo, puikus saligatviai, zmoniu nedaug nei mieste nei pliaze, aquaparkas - ishsigelbejimas esant nekokiam orui, kai nesinori y jura lyst etc etc. Bet kas megsta aktyviau pasitusint ar pasitrint minioje kaip kad basanaciciaus gatve panagloj- venspilis netiks
>> 
>> +
>> 
>> jep būtent taip.
>> 
>> neišnaudoja latviai pajūrio ;-)