Tema: Re: Kolos poveikis sveikatai ir Mythbusters/Discovery
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2010-03-04 11:50:12
    Nu geriau nei koks saxarinas, kiek pasakojo tai vokieciai per 2 pasaulini kara konslageriuose sedintiem zmoniem saxarina duodavo, kad tie nyktu po biski + jis karcerogenas :)  dar kazkokia fruktoze buna bet apie ta nezinau gerai

"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:hmlujj$ee$1@trimpas.omnitel.net...
> imesk i kava kokiu 15 shaukshteliu cukraus, shiek tiek fosforo rugshties (kuri kaipir nera kazhkas uber kenksmingo) ir uzhgazuok..
> 
> didzhiausias blogis koloje yra cukrus, bet ish kitos puses cukraus, tik kitu pavidalu pilna ir sultyse, tik ish ju gauni dar ir geru prechendalu vadinamu vitaminais.
> Ka geriau gert - kola ar sultis - be abejo sultis, ka geriau gert - kola (turiu omenyje coca-cola) ar belekoki kita limonada - geriau kola (turiu omeny coca cola) nes jis bent jau +/- "naturalus".
> "bullka" <bullka@gmail.com> wrote in message news:hmjou3$hqk$1@trimpas.omnitel.net...
>> Netyčia įsijungiau ir pamačiau tik pabaigą. Kai sakė, kad visi 10 mitų sugriauti ir kolos poveikis neįrodytas, išskyrus gal tik tai, kad monetas kola gerai nublizgino.
>> 
>> Kokie kiti testai buvo?
>> 
>> Na ir šiaip gal pafleiminam... kiek iš čia esančių tikite, kad kola yra blogai? :) T.y. ar tikite, kad ji iš esmės yra blogai, ar blogai tik tiek, kiek blogai yra angliarūgštė ir cukrus (jei ne light/zero).
>> 
>>