Tema: Re: Partizan - LRytas
Autorius: Kestas
Data: 2010-01-07 12:40:58
> Ir svarbiausia, kad tenai jaunimas ZAIDZIA, o ne taip, kaip koks musu 
> zalgiris, vegetuoja, aiksteja vyksta gimdymo procesas. 

kiek tu ju varzybu matei? ka vakar "jaunimas" padare? Na, Dekicius padare savo, bet kaip ir viskas beveik. Vesely? jis cekas, plius vienas perspektyviausiu savo amziaus grupeje apskritai, jeigu neklystu. statistika paziurek ir ju amzius, o tada lygink.

> Pilnos kitu saliu lygos serbu. Susidaro ispudis, kad tokiu zaideju, kaip 
> musu sporto viltys Valanciunas, Motiejunas, na, Gecevicius ar Mindaugas 
> Kuzminskas, tenai yra tiesiog neissemiami klodai.

koks skirtumas.. ne tik serbai cempionatuose dalyvauja. be to, istos jie i ES, bus tas pats. dabar dar vaziuoja ant nacionalines savigarbos bangos, sviesina savo suknista kasdienybe krepsiniu.. kita vertus, net ir tokioj situacijoj Serbijos kase sugebejo pries kelis metus kristi i gilia duobe, savo salyje rengiamame Europos cempionate i astuntuka nepateko su visom NBA ir t.t. zvaigzdem zaisdami.

> Todel kyla liudnos mintys apie musu krepsinio ateiti, juolab, kad neaisku, 
> kas ateis po sitos zaideju kartos, nes nematant krepsinio transliaciju per 
> TV, sunku juo susidomet. O daugumai Lietuvos gyventoju nebuvo jokiu 
> krepsinio varzybu nei uzvakar, nei vakar, kaip ir siandien nebus.

cia tai ziauri problema, faktas kaip blynas :/

kita vertus, net ir "specai" kaip tu ar va PetrasM nezinote, kas vyksta. kokio amziaus zmones Partizane daro zaidima - nezinote. Kad Motiejunas Benettone beveik visuomet startiniam zaidzia (palikdamas ant suolo ne bet ka, o Niceviciu), o Andriuskevicius zaidzia Ispanijoj, o ne Italijoj? irgi nezinote. beje, Andriuskevicius zaidzia neblogai.. meta po 8,8 tasko, atkovoja po 4,3 kamuolio (per 18 minuciu). jo komanda ACB lygoj 13, o Delno Murcia - 18a (t.y. paskutine), Seibucio Bilbao - 17. Bet jie geri, o Andriuskevicius - lopas, ane? ir panasiai (belekaip) musuose vertinami ne tik tie, kuriu nebematome, bet ir vietine fauna - treneriai, zaidejai..
dauguma apskritai nezino, su kuo vakar zaide Rytas ir su kuo ziandien Zalgiris zais, ka jau ten kalbeti apie varzybu ziurejima (net jeigu turi ta viasata). kita vertus, dabar toks metas, valstybe sedusi, visi ziuri silpnaprotiskus sou ir koncertus, domisi beniukais ir godom, o ne krepsininkais. bet ateis geresni laikai..

k