Tema: Prasymas: Nedidele programele..
Autorius: gargar
Data: 2009-12-10 01:54:53
Taip jau gavosi, kad kaip tikras studentas pasilikau darba paskutinei nakciai, realiai dar ryt beveik visa diena, nes pamirsau kad jau reik pristatyt :D Zinau kad cia newsuose tokius kaip as musa, todel atsiprasineju ir teisinuos..

Butu labai faina, jei kas trumpai papasakotumet kokiom komandom reiketu sita padaryt (pdf'a prikabinau)Neprasau kad parasytumet, nes manau kad butu tiesiog nagla (bet nesupyksiu ir kaip nors simboliskai atsilyginciau :D), tiesiog noreciau kad truputi papasakotumet kaip tai reiktu daryt.

Duomenys cia yra n eiluciu, kiekvienoj eilutei 2 zodziai ir 5 integeriai
Pats isivaizduoju kurti 7 vienmacius masyvus kiekvienam stulpeliui, bet nezinau kaip is eilutes atskirt zodzius ir nezinau kaip atskirti eilutes gala (speju reiktu ieskot \n). Taip pat nesugalvoju kaip nezinant kiek eiluciu bus, kurt masyva? Toliau jau lyg ir viska pats moku..

P.S. Googlint moku, ir nemazai ten prasedejau, tiesiog dominuoja kilometriniai tutorialai, daug ivairiu budu ta pati padaryt, o kuom kuris labiau tinkamas nelabai radau ir tikiuosi patarimo is mokanciu zmoniu.

Aciu