Tema: Re: Parekomenduokit C# knygu
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2009-11-12 11:37:22
    Pilnai tikiu, nors cia aisku nuo imones vidines strukturos priklauso, nezinau kas ten do vadovas ar tai imones ar tai programavimo skyriaus, bet kuriuo atveju jie turi teise diktuoti savas kazkokias salygas, jie uzsakineja muzika, programuotojas ar programuotoju grupe turi aisku teise apeliuoti i vadovus su kazkokiu pasiulymu ar sprendimo apsvarstymu ir manau pokalbio metu butu viskas aisku :)

    Teke dirbti uzsienio imoneje tai ten jokiu diskusiju net nekildavo kuo programuoti, viskas grieztai budavo pasakoma :) gauni funkcine specifikacija, joje jei yra grafinis interfeisas tai viskas nupiesta kaip turi atrodyti, viskas smulkiai aprasyta, pats parasai programine specifikacija kur surasai kaip darysi kokios pvz. DB lenteles prisides, koki pakeitimai kitose DB lentose, ir jei reikia braizai bloks chemas..

    Po to net jei kode tavo ras ne pagal imoneje priimta kodo rasymo stiliaus standarta parasyta nors 1 eilute, tai gausi rekt ir turesi taisyti, kiekviena kodo eilute kuria parasai ar kazkur pataisai budavo kruopsciai periodiskai perziurima daug kartu ir ne vieno zmogaus, o isidarbinus pora dienu pamenu reikejo dokumentacijas skaityti kaip rasyti koda, komentarus ir t.t... apibrezta buvo viskas... net visual studio installo instrukcija duodavo ir privaloma budavo grieztai laikytis visko, taip pat visual studio Text formatting nustatymai buvo praktiskai ir privalomi, jeigu pasakyta vietui TAB nustatyti kad detu tarpus, tai taip ir turejo but... Taip kad lietuvoje kas dirba lietuviskom imonem dar patikekit turite daug laisves :)

"IF" <arasprogramier@gmail.com> wrote in message news:hdgjra$p36$1@trimpas.omnitel.net...
> Manau vadovas ar vade paprasciausiai silpnai ivaldziusi projektu valdymo 
> irankius ir CLR,  nekalbant apie ju analizes, vienas ir tas pats projektas 
> nesunkiai vystomas skirtingais dialektais 
> 
>