Tema: Re: Vokieciu myletojams
Autorius: albinas
Data: 2017-10-22 22:47:01
 Aisku kad nereikejo grust. Po fakto lengva palygint, paimk vien
 rytu vakaru berlyna. O pas vokiecius ar rusus koncentracijos
 stovyklose daugiau buvo sukurenta? Gal zinai skaicius idomumo
 sumetimais.


-- 


"Gintas" <Dieve, apsaugok nuo Tomo durnumo@gmail.com> Wrote in message:
> buvo priverstas grusti ish Lenkijos, iki Berlyno. Buvo priverstas del bolsheviku uzhmaciu palikti visiems metams sheima, kesti armijoj bada ir shalti, buvo verciamas shaudyt i vokiecius, kuriuos shiaip jau laike normaliais, kulturingais zhmonemis. O tie kulturingi vokieciai, kuriuos diedukas buvo verciamas ruskiu grusti is Lenkijos, jose esanti Ausvi?a verte dirbti visu pojegumu.
> 
> Tai tavo manymu nereikejo grust vokieciu is Lenkijos? Nederejo tamstos dieduko verst saudyt i vokiecius, kurenusiems Ausvice  zmones? 
> 
> 
> 
> "Tomas" <prusijos@referendumas.ru> schrieb im Newsbeitrag news:oshvpq$nmn$1@trimpas.omnitel.net...
>> Niekaip. Vokieciu ish Lietuvos mano diedukas negrudo. 
>> Bet 1944-uju rudeni buvo mobilizuotas i raudonaja armija ir buvo priverstas grusti ish Lenkijos, iki Berlyno. Buvo priverstas del bolsheviku uzhmaciu palikti visiems metams sheima, kesti armijoj bada ir shalti, buvo verciamas shaudyt i vokiecius, kuriuos shiaip jau laike normaliais, kulturingais zhmonemis. Mate daug zhuvusiu vokieciu kariu, pasakojo apie juos su gailesciu.
>> Vokieciai jo prievarta nepaeme i vermachta, jauti skirtuma?
>> 
>> "Gintas" <Dieve, apsaugok nuo Tomo durnumo@gmail.com> wrote in message news:oshufg$mob$1@trimpas.omnitel.net...
>>> P.S. Jei jau paminejai, kad ir lietuviai savo gyvybemis  prisidejo prie okupantu vokieciu isgrudimo is Lietuvos, kaip cia isipaiso tamstos dieduko nuopelnai, spaudusiams vokieciams ranka ir vis girdejusiam:
>>> "gut, gut Tomo dieduk", spausdavo deshine, duodavo reichsmarkiu uzh darba ir draugishkai shypsodavosi.
>>> 
>>> 
>>> "Tomas" <prusijos@referendumas.ru> schrieb im Newsbeitrag news:oshu54$mhe$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>A tai ruskiai ishgrudo, nuopelnai jiems? O kur zhuve ukrainieciai, baltarusai, lietuviai, latviai, zhydai, jakutai ir kt..?
>>>> O mano diedukui gerai buvo ir prie smetonos, ir prie vokiecio, ir net prie ruskio sugebejo ishgyvent be ypatingo streso - matomai, protingas zhmogus. Tai ko jam erzintis? Truputi tik, mat buvo susitaupes shiek tiek reichsmarkiu per tuos 3 metus, jos tapo bevertemis. Bet tik tiek
>>>> 
>>>
> 


----Android NewsGroup Reader----
http://usenet.sinaapp.com/