Tema: Teismo sprendimas
Autorius: Gintas
Data: 2015-01-05 23:58:17
Pilietis A, pilieciui B pardave nama. Issikraustydams , pasieme visus savo daiktus ir parase tai patvirtinanti rasteli , kad ner pretenziju. Tik paprase leist aptvertame kieme savaitei pastovet 600lt vertes supuvusiai audinei. Prabego pora menesiu.  B, uzsiknises, kad masinos nieks nepaima (suirzges A tel rageli atjunge suvis), pranese policijai , kad praso nustatyt masinos savininko gyv. vieta ir  paprasyt pasiimt savo masina. ( uz vartu stumt pabijojo svetima) Policijos izeistas  A, tuomet padave  B i teisma, mol masina tapo nevaziuojama (lai B sutvarko, prirudijusias  stadziu kaladeles?) ) Teisejas dave nurodyma  pasiust anstolius, kad paimt masina. 

Rezultate: masina istempta is kiemo , priziurint anstoliams, isgabenta su traliuku. A  teismui pateike visus cekius , plius advokato islaidas. Suma sumarum-B turi susimoket dabar 3500lt (samatoje netgi traliuko islaidos!) 

Na, tarkim durnius norejo zmogui gera padaryt. Bet nepigiai gavosi :) Zmogui reikia apsiprest, ar duot apeliacini. Bijo, kad prie visa ko, dar islaidos nepadvigubetu, kai tokie dalykai imanomi :)