Tema: Re: Daugiabučio stogas ir bendrija
Autorius: T:\)
Data: 2011-07-28 10:09:31
eini ir sakai duokit babkiu :)
Jie rimtai - namo stogas yra visu butu savininku bendra nuosavybe, ir jei butinas jo remonta sturi ji visi benrdomis jegomis remontuoti 0 susimesti pinigelius. Todel eini pas pirmininka destai beda ir skubini organizuoti darbus ir kitas proceduras. 
Jei bendrijos pirmininkas siunicia nx, pakvieti ekspertus (geriausia nepriklausomus), kurie ivertina stogu bukle ir jei ju isvada "butina keisti ar remontuoti" susiorganizuoji is keliu imoniu samatas-komercinius pasiulymus, issirenki pigiausia pasamdai, sumoki pinigus, o paskui su visais tais dok ir saskaitomis eini pas bendrijos pirminink ir reikalauji kompensuoti, jei nesutinka duodi i teisma. Bet siaip, manau, uztektu pirmininkui pirminio pokalbio metu del stogo remonto (jei jis nesutiktu su remontu) uzsiminti apie tokias galimas proceduras ir ejima per teisma. 
Tavo kiziris reikalaujant stogo remonto (o ir papildomas argumentas teisme) gali buti ir faktas kad tu kreipeis i draudima, kad buvo fiksuota padaryta zala (stogo pratekejimas), atsakymas ir draudimo, kad stogas kritines bukles ir tai nedraudiminis ivykis ir panasiai. Vienu zodsiu renki popierisu, nuotraukas ir begi pas pirmininka. 


T:)  

"Mauzer" <aab@aaa.aaa> wrote in message news:j0r10o$c0o$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
> 
> Kiauras daugiabučio stogas. Kolkas kenčia tik viršutinio aukšto butas. Kaip 
> išsireikalauti stogo sutvarkymą iš bendrijos? Be to, butas draustas, bet 
> draudimas atsisako kompensuoti lietaus padarinius butui, nes jo teigimu, 
> butas apipildas dėl stogo blogos būklės, o ne dėl liūties.
> 
> Dėkui 
> 
>