Tema: Re: Prieskoniu misinys saslykui
Autorius: monaxas
Data: 2009-06-30 21:33:36
Nu va, pasielgei kaip supermama.
Tikri džigitai proporcijų neišduoda ;)
esmė: išlaikyti stabilų skonį, tada tai tampa firminiu receptu. Svečiams, arba patiks, arba ne.

"Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:h2atp9$lhm$1@trimpas.omnitel.net...
> Ai nu ko taip piktai :)))
> Gi paprasta.
> Druskos - diedas ragauja ir koreguoja kiekį (jei ką, tai ne aš liksiu kalta :))))
> Svogūnų - tiek pat kiek mėsos.
> Kitų prieskonių - du variantai: arba iš akies, arba kiek yra...
> 
> "monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message news:h2at5c$ksh$1@trimpas.omnitel.net...
>>O tau kas čia? Virėjų kovos? Varyk į supermamas, jei nori blondiniško receptų išaiškinimo.
>> Neįsivaizduoji nuo kokių kiekių pradėt eksperimentus? Tiesiog paklausk.
>> 
>> "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message news:h2340h$ru9$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Offtopic, bet kiek vertingas toks receptas niekad jo nebandzius ? Saukstas 
>>> druskos, saukstelis, ziupsnelis ? Sauja ciobreliu, maisas... ? "Pagal skoni" 
>>> cia neiseina, nes tinkamom proporcijom atrast galima sugadint laaaabai daug 
>>> mesos.
>>> 
>>> "monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message 
>>> news:h2310r$paa$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Druska, pipirai, svogunas ir ciobrelis. Daugiau nieko nededu. Skonis 
>>>> gaunasi puikus
>>>> "Lini Adrenalini" <"kazkas"@xxx.lt> wrote in message 
>>>> news:h22jdl$cbv$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Marinuojam saslyka be acto, isbandeme prieskoniu misini (2 val.):
>>>>> bazilikas, saldzios paprikos milteliai, meta, pipirai, druska ir
>>>>> svogunai. Viskas puiku, bet norisi kazko naujo.
>>>>> Prasau mestelkite ka naudojat.
>>>>>
>>>>> P.S. Zinau yra interneto platybes, bet kai prie pc beibiai laidus tampo
>>>>> nepasisniukstinesi. 
>>> 
>>>