Tema: Re: Prieskoniu misinys saslykui
Autorius: Daiva D.
Data: 2009-06-29 20:31:22
Ai nu ko taip piktai :)))
Gi paprasta.
Druskos - diedas ragauja ir koreguoja kiekį (jei ką, tai ne aš liksiu kalta :))))
Svogūnų - tiek pat kiek mėsos.
Kitų prieskonių - du variantai: arba iš akies, arba kiek yra...

"monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message news:h2at5c$ksh$1@trimpas.omnitel.net...
>O tau kas čia? Virėjų kovos? Varyk į supermamas, jei nori blondiniško receptų išaiškinimo.
> Neįsivaizduoji nuo kokių kiekių pradėt eksperimentus? Tiesiog paklausk.
> 
> "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message news:h2340h$ru9$1@trimpas.omnitel.net...
>> Offtopic, bet kiek vertingas toks receptas niekad jo nebandzius ? Saukstas 
>> druskos, saukstelis, ziupsnelis ? Sauja ciobreliu, maisas... ? "Pagal skoni" 
>> cia neiseina, nes tinkamom proporcijom atrast galima sugadint laaaabai daug 
>> mesos.
>> 
>> "monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message 
>> news:h2310r$paa$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Druska, pipirai, svogunas ir ciobrelis. Daugiau nieko nededu. Skonis 
>>> gaunasi puikus
>>> "Lini Adrenalini" <"kazkas"@xxx.lt> wrote in message 
>>> news:h22jdl$cbv$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Marinuojam saslyka be acto, isbandeme prieskoniu misini (2 val.):
>>>> bazilikas, saldzios paprikos milteliai, meta, pipirai, druska ir
>>>> svogunai. Viskas puiku, bet norisi kazko naujo.
>>>> Prasau mestelkite ka naudojat.
>>>>
>>>> P.S. Zinau yra interneto platybes, bet kai prie pc beibiai laidus tampo
>>>> nepasisniukstinesi. 
>> 
>>