Tema: Re: Prieskonių mišinys šašlykui
Autorius: liaulius
Data: 2009-06-29 15:45:07
Kam patinka imeskit kinzos (kalendros lapai)
Meta irgi neblogai

O nefleiminant geriauisia neperkraut mesos prieskoniais ir jos neisdziovint 
marinuojant ir kepant. Geriau daugiau ivairiu darzoviu ir prieskoniu 
pateikti prie jau iskeptos. As pasidariau tkemali padazo, adzikos. Valgau ne 
tik su saslykais. O kas nori uzsipila ketcupo is krautuves :)
Ir naudokit gera mesa - pagrindinis sekretas :)

"monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message 
news:h2310r$paa$1@trimpas.omnitel.net...
> Druska, pipirai, svogūnas ir čiobrelis. Daugiau nieko nededu. Skonis 
> gaunasi puikus
> "Lini Adrenalini" <"kazkas"@xxx.lt> wrote in message 
> news:h22jdl$cbv$1@trimpas.omnitel.net...
>> Marinuojam šašlyką be acto, išbandėme prieskonių mišinį (2 val.):
>> bazilikas, saldžios paprikos milteliai, mėta, pipirai, druska ir
>> svogūnai. Viskas puiku, bet norisi kažko naujo.
>> Prašau mestelkite ką naudojat.
>>
>> P.S. Žinau yra interneto platybės, bet kai prie pc beibiai laidus tampo
>> nepasišniukštinėsi.