Tema: Re: rukyta zuvis
Autorius: servisas
Data: 2009-06-08 13:56:33
As tai kazkaip sakyciau, kad tikra, ekologiska zuvis yra ta, kuria pats 
pagavai, pagal visas taisykles, paruosei, ir isrukes dar silta suslamsti. O 
is pajurio- tai pasiziuri vaizdelius, kai is "karapkes" semiamos jau 
nebegyvos zuvys, po to perlaikomos iki skrodimo, neaisku kiek ir kuo 
sudomos. Galu gale nusiperki eseri suslamsti skaniai, ir gale aptinki, kad 
jo sonkauliai nuo mesos atsoke, vadinas mesa susutinta. Skonis atrodo 
superinis, tai kyla klausimas, kaip tai pasiekta. Po to pabendravus su 
vietiniais, suzinai kai kurias gudrybes, kaip pvz 3 dienas neparduota rukyta 
karsi istepa aliejum ir cesnaku ir ikisa 5 minutem i rukykla- blizga kaip 
siandie pagautas, pirkejai ima nesidaire:)

"Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message 
news:h0arlr$am8$1@trimpas.omnitel.net...
> http://gyvenimas.delfi.lt:80/cooking/article.php?id=22484245
>
> nuostabu :)
>
>
>
>