Tema: Re: keptas karšis
Autorius: karolis
Data: 2012-12-13 20:48:47
o kepta - kojom?

"shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:kaajg9$7t5$1@trimpas.omnitel.net...
> rukyta taigi rankom valgaj ;)
>
>
> "karolis"  wrote in message news:kaaj9v$7l0$1@trimpas.omnitel.net...
>
> o tai rukinant kur tos asakos dingsta?
> siaip jei karsis rudeninis, ty riebus, tada ir as rekomenduoju orkaiteje su darzovemis ir baltu vynu palaistant.
>
>
> "monaxas" <sudorok@shlezhevichiu.kitaip.tave.sudoros.lt> wrote in message news:kaaec5$1rt$1@trimpas.omnitel.net...
>> žiauriai esu nemėgėjas žuvies, bet tenka gyventi aplinkoje prie Kauno marių, tai pastabėjimai tokie:
>> Karšis vertinamas tik rūkytas, jei kepimui, tai išpjaunama file, keliskart permalama su visomis ašakomis per mėsmalę ir tada 
>> naudojama.
>>
>> Iš bėdos folija, prieskoniai, orkaitė ir užsiknisimas rankiot ašakas valgant.
>>
>> Nekepama ant keptuvės, nes pjaustant griežinėliais ašakos susmulkinamos iki nekomfortiško lygio valgymui.
>>
>> "unce" <elmer#NEREKLAMAI@centras.lt> wrote in message news:ka99rd$5e9$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki. Nuo jūros atkeliavo vidutinio dydžio karšis. Parekomenduokit kokį skanų receptą pasikepti jį orkaitėje.
>>
>