Tema: Re: keptas karšis
Autorius: karolis
Data: 2012-12-13 20:48:29
dar tie kur zuvies nemegsta tai apipila citrinos sultim pabaigoj :) o siaip sveikinu, faktiskai atspejai mano megstamiausia ruosimo 
buda 1:1

"unce" <elmer#NEREKLAMAI@centras.lt> wrote in message news:kabteg$elk$1@trimpas.omnitel.net...
> Jau iškepiau folijoje. Į vidų prigrūdau patroškintų morkų, svogūnų ir porų su prieskoniais, į nugarą prismaigsčiau česnako, 
> uždėjau gabaliuką sviesto ir rozmarino šakelę. Super gavosi
>
> "shimtas kinieciu"  wrote in message news:kaajg9$7t5$1@trimpas.omnitel.net...
>
> rukyta taigi rankom valgaj ;)
>
>
> "karolis"  wrote in message news:kaaj9v$7l0$1@trimpas.omnitel.net...
>
> o tai rukinant kur tos asakos dingsta?
> siaip jei karsis rudeninis, ty riebus, tada ir as rekomenduoju orkaiteje su
> darzovemis ir baltu vynu palaistant.
>
>
> "monaxas" <sudorok@shlezhevichiu.kitaip.tave.sudoros.lt> wrote in message
> news:kaaec5$1rt$1@trimpas.omnitel.net...
>> žiauriai esu nemėgėjas žuvies, bet tenka gyventi aplinkoje prie Kauno marių, tai pastabėjimai tokie:
>> Karšis vertinamas tik rūkytas, jei kepimui, tai išpjaunama file, keliskart permalama su visomis ašakomis per mėsmalę ir tada 
>> naudojama.
>>
>> Iš bėdos folija, prieskoniai, orkaitė ir užsiknisimas rankiot ašakas valgant.
>>
>> Nekepama ant keptuvės, nes pjaustant griežinėliais ašakos susmulkinamos iki nekomfortiško lygio valgymui.
>>
>> "unce" <elmer#NEREKLAMAI@centras.lt> wrote in message news:ka99rd$5e9$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki. Nuo jūros atkeliavo vidutinio dydžio karšis. Parekomenduokit kokį skanų receptą pasikepti jį orkaitėje.
>>
>