Tema: Re: REQ: keptas karšis
Autorius: karolis
Data: 2012-12-12 21:44:15
o tai rukinant kur tos asakos dingsta?
siaip jei karsis rudeninis, ty riebus, tada ir as rekomenduoju orkaiteje su darzovemis ir baltu vynu palaistant.


"monaxas" <sudorok@shlezhevichiu.kitaip.tave.sudoros.lt> wrote in message news:kaaec5$1rt$1@trimpas.omnitel.net...
> žiauriai esu nemėgėjas žuvies, bet tenka gyventi aplinkoje prie Kauno marių, tai pastabėjimai tokie:
> Karšis vertinamas tik rūkytas, jei kepimui, tai išpjaunama file, keliskart permalama su visomis ašakomis per mėsmalę ir tada 
> naudojama.
>
> Iš bėdos folija, prieskoniai, orkaitė ir užsiknisimas rankiot ašakas valgant.
>
> Nekepama ant keptuvės, nes pjaustant griežinėliais ašakos susmulkinamos iki nekomfortiško lygio valgymui.
>
> "unce" <elmer#NEREKLAMAI@centras.lt> wrote in message news:ka99rd$5e9$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki. Nuo jūros atkeliavo vidutinio dydžio karšis. Parekomenduokit kokį skanų receptą pasikepti jį orkaitėje.
>