Tema: Re: Kaip kopūstus su šonkauliukais troškinti?
Autorius: buran
Data: 2009-03-27 11:25:33
Ar daug kulių košei suvartojai?
8$


Night expressed precisely :
> Prie sito patiekalo - tik kuliu kose - hau!
>
> Isbandyta keliskart :)
>
> Neulaukiau patarimu, tai dariau taip - pamarinuotus sonkaulius apkepiau, 
> sudejau i bleka su kopustais (raugintais) ir sonine, pabarsciau siek tiek 
> vegeta, truputi vandens ir i orkaite. Kepiau ~2 val 160 laipsniu (tiesa, po 
> valandos temperatura pakeliau iki 200, nes nifiga ten per ta valanda neivyko. 
> Gavosi super.
>
>
> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message 
> news:mn.d22f7d93207ba299.26571@gmx.net...
>> Jei nori neriebiai - netroškini kopūsų su šonkauliais ir šonine. O jei jau 
>> pasiryžai - reikia valgyti viską riebiai :D
>>
>> O jei rimtai: man keptos bulvės daug skaniau prie šito patiekalo. Arba bent 
>> jau apkeptos. Galima išvirti su lupena ir po to keptuvėj tik pakepinti 
>> perpjovus per pusę, arba kepti orkaitėj (bus visai be riebalų).
>>
>> Bet nesakau, kad su virtom negalima. Tik manau, kad tai labai jau menką 
>> skirtumą bendram patiekalo kontekste sudarys :)
>>
>>
>> shimtas kinieciu explained :
>>> o bulves gal verceu virtos prie tokio patiekalo? vis mazeu riebeu ;0
>>>
>>> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message 
>>> news:mn.cafc7d93d111731c.26571@gmx.net...
>>>> Kopūstus statai troškintis (man asmeniškai labiau tinka rauginti ar bent 
>>>> jau maišyti rauginti / švieži).
>>>> Šoninęs supjaustai ir kepini keptuvėj kad riebalai išsiskirtų ir 
>>>> pasidarytų spirgučiai. Tada sudedi pjaustytus svogūnus.
>>>> Kai iškepa - suverti su visais taukais į kopūstus ir toliau troškini.
>>>> Šonkaulius gali pakepinti (o gali ir nekeptinti) ir irgi meti pas 
>>>> kopūstus. Pridedi visokio aromatinio gėrio a-lia lauro lapai ir įvarūs 
>>>> pipirai. Jei reikia- pasūdai pagal skonį.
>>>> Išsikepi bulves.
>>>> Storėji....
>>>> :D
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> Night formulated on penktadienis :
>>>>> Turiu kopustu, turiu šonkauliuku, turiu šonines (kazkada dariau vien su 
>>>>> sonkauliais, tai sausoki gavosi - galvoju sikart dar sonines imesiu del 
>>>>> riebalu). Pasidalinkite savo "know how", bent jau kopustu receptais - su 
>>>>> kuo, kokioje temp, kiek laiiko ir t.t., nes sonkauliai - tai ka ten, 
>>>>> pamarinuosiu siek tiek ir imesiu kartu su kopusteliais.
>>>>
>>>> -- This is an automatic signature of MesNews.
>>>> Site : http://www.mesnews.net
>>>>
>>>>
>>
>> -- This is an automatic signature of MesNews.
>> Site : http://www.mesnews.net
>>
>> 

-- 
This is an automatic signature of MesNews.
Site : http://www.mesnews.net