Tema: Re: Ką dabar madinga valgyti?
Autorius: Exx
Data: 2012-05-31 12:19:42
a sita zinojai? :)

iškeptus šašlykus sudėkite į padėklą, apibarstykite bazilikų, kalendrų arba 
petražolių lapeliais ir valgykite tik su šviežiomis arba ant grotelių 
keptomis daržovėmis. Prie šašlykų jokiu būdu negalima patiekti svogūnų iš 
marinato, nes svogūnai marinuojant visas savo sultis jau atidavė mėsai ir 
tapo beverčiais ir beskoniais. Prie šašlykų geriau patiekite svogūnlaiškių 
arba griežinėliais supjaustytų mėlynųjų svogūnų, kurie nėra tokie aitrūs, 
kaip paprastieji.

Ir jokių ryžių, duonų, batonų, bandelių, jokių padažų, net nebandykite prie 
šašlykų duoti parduotuvinių krakmolinių kečupų, – tai vulgaru ir 
šventvagiška!




"Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message 
news:jq5u0m$afp$1@trimpas.omnitel.net...
> ne, brangioji.. sasla reik gramatnai paruost ir gramatnai iskept.
> zalesiai - irgi salotu paskintu gi nepaduosi..
> reik kalendros, petrusku, krapu, ciobrelio... (jei kas augina)
> naminio pomidoru padazo su cesnaku...
> ... daug galina prie saslyko (ne prie keptos/pudytos mesos)
>
>
> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
> news:jq55nu$ima$1@trimpas.omnitel.net...
>> :) taip. tik čipsų nereikia, o vietoj alaus - degtienė :)
>> A, dar kokį žalėsį, agurką iš ūkinyko ar kažkątai, nes daba madinga save 
>> trūčyti sveikai
>>
>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
>> news:jq51tb$d66$1@trimpas.omnitel.net...
>>> dabar karaliauja šašlai, čipsai ir alus
>>>
>>
>>
>