Tema: Re: Zuvis
Autorius: ManXP
Data: 2012-03-16 00:30:56
Manau, kad skanu, bet grietinele ir suris netinka del kaloringumo, o be ju 
turbut kastratas kazkoks gautusi :)

"bite"  wrote in message news:jjtp8p$c44$1@trimpas.omnitel.net...

Labai gardus zuvies, brokoliu  apkepas, uzpiltas besamelio padazu.
Zuvies gabalelius itrinu Saldvos rytietisku ar citrininiu prieskoniu
misiniu.
Brokolius padalinu ziedyneliais, galima pries tai blansiruoti. Deti i kepimo
inda (labai tinka stiklinis), uzpilti besamelio padazu.
Besameli galima gaminti su pienu, bet cia geriau, zinoma, su grietinele, jei
kam nebaisu kaloriju. I paruosta padaza itarkuoti muskato riesuto.
Kepimo trukmes tiksliai nepasakysiu, bet plius-minus pusvalandis. Kepimo
pabaigoj pabarstau apkepa tarkuotu suriu (labiausiai patiko "Dziugas").
Kartais suri imaisau i padaza.
Tikrai labai gardu.


"ManXP" <man@giliai.px> wrote in message
news:jjqrb1$nf2$1@trimpas.omnitel.net...
> Pasiulykit kaip skaniai iskept neriebia zuvies file (t.y. ne kokia lasisa 
> ar kita riebu daikta) orkaitej. Tap sakant pasidalinkit kokius prieskonius 
> ir kaip naudojat, ir pan.