Tema: Re: Kaip apšlakstote kepamus šašlykus?
Autorius: Tomas
Data: 2012-02-08 22:27:05
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content=text/html;charset=utf-8 http-equiv=Content-Type>
<META name=GENERATOR content="MSHTML 8.00.6001.22918">
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY style="PADDING-LEFT: 10px; PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-TOP: 15px" 
id=MailContainerBody leftMargin=0 topMargin=0 bgColor=#ffffff 
name="Compose message area" CanvasTabStop="true">
<DIV><FONT size=2>Purshkiu purkshtuvu, nu toks... plastmasinis butelis su pompa, 
buna ukinese prekese pirkt uzh kelis Lt. Cia jei vynu. Jei mineraliniu ar alum - 
tiesiog ish butelio, suplaku ir nyksciu uzhspaudes nupurshkiu. </FONT></DIV>
<BLOCKQUOTE 
style="BORDER-LEFT: #000000 2px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-RIGHT: 0px; MARGIN-LEFT: 5px; MARGIN-RIGHT: 0px" 
dir=ltr>
  <DIV>"Mindiucha" &lt;<A 
  href="mailto:minda.v@gymeilas.kom">minda.v@gymeilas.kom</A>&gt; wrote in 
  message <A 
  href="news:jgtf9a$k8q$1@trimpas.omnitel.net">news:jgtf9a$k8q$1@trimpas.omnitel.net</A>...</DIV>
  <DIV><FONT size=2 face=Arial>
  <DIV><FONT size=2 face=Arial>Sveiki,</FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2 face=Arial>Skaitinėjuos čia tokią lietuvišką pdf knygą apie 
  šašykus. Ir praktiškai visuose receptuose ragina kepant reguliariai 
  apšlakstyti marinatu arba marinato ir vandens mišiniu. </FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2 face=Arial>Aš iki šiol darydavau taip: merkiu pirštus į 
  marinatą ir taškau ant viršaus. Tai vat man kilo klausimas kaip techniškai jūs 
  tai atliekate? pasidalinkite 
patirtimi.</FONT></DIV></FONT></DIV></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>