Tema: Re: Kaip apšlakstote kepamus šašlykus?
Autorius: ALORA
Data: 2012-02-08 15:37:44
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content=text/html;charset=utf-8 http-equiv=Content-Type>
<META name=GENERATOR content="MSHTML 9.00.8112.16440"></HEAD>
<BODY style="PADDING-LEFT: 10px; PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-TOP: 15px" 
id=MailContainerBody leftMargin=0 topMargin=0 CanvasTabStop="true" 
name="Compose message area">
<DIV><FONT color=#080000 face=Arial>suplaktu gazuotu mineraliniu, pusiau 
uždengus pirštu angą. Azijatai, mačiau, purškia tipo gėlių purkštuvu, bet 
nežinau, kuo</FONT></DIV>
<BLOCKQUOTE 
style="BORDER-LEFT: #080000 2px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-RIGHT: 0px; MARGIN-LEFT: 5px; MARGIN-RIGHT: 0px" 
dir=ltr>
  <DIV>"Mindiucha" &lt;<A 
  title="mailto:minda.v@gymeilas.kom&#10;CTRL + Click to follow link" 
  href="mailto:minda.v@gymeilas.kom">minda.v@gymeilas.kom</A>&gt; wrote in 
  message <A 
  href="news:jgtf9a$k8q$1@trimpas.omnitel.net">news:jgtf9a$k8q$1@trimpas.omnitel.net</A>...</DIV>
  <DIV><FONT size=2 face=Arial>
  <DIV><FONT size=2 face=Arial>Sveiki,</FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2 face=Arial>Skaitinėjuos čia tokią lietuvišką pdf knygą apie 
  šašykus. Ir praktiškai visuose receptuose ragina kepant reguliariai 
  apšlakstyti marinatu arba marinato ir vandens mišiniu. </FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2 face=Arial>Aš iki šiol darydavau taip: merkiu pirštus į 
  marinatą ir taškau ant viršaus. Tai vat man kilo klausimas kaip techniškai jūs 
  tai atliekate? pasidalinkite 
patirtimi.</FONT></DIV></FONT></DIV></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>