Tema: Re: Kas te sake airana namie daro?
Autorius: 499
Data: 2011-06-02 23:37:00
gut, reik pirgt

"trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message 
news:irqa5a$sqd$1@trimpas.omnitel.net...
> todel kad is himalaju nuble ir ruzava, dzin kad niekuo nesiskiria nuo 
> ipartos ukrainietiskos akmnes drusko,s bet uz tai is gimalaju
> 499 wrote:
>> himalaju druska, kuom ji ipatinga?
>>
>> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
>> news:irngb4$5kl$1@trimpas.omnitel.net...
>>> varai i norfa (paskutinisyk mateu bazej) ir perki graikiska iogurta. 
>>> bilekur perki zalia mu arba marge (gali ir bilekoki, tik nezinau kaip 
>>> tau pavyks namie pasterizuot ji 130-150 temperatura ir atsaldyt ji 
>>> iskart). vienam litrui pieno - ~200g iogurto. (paskui tiksliai 
>>> pasidarysi pagal skoni) laikai 12-24 val kambary vesiai ir tamsiai. 
>>> (geriausiai skliapas tinka). gauni iogurta, kuri patartina laikyt 
>>> saldytuve.
>>>
>>> tai va. gauta iogrta skiedi mineraliniu vandeniu. vietinis armenas sako, 
>>> kad geriau uz borzomi nieko ner, bet man asmeniskai labai tinka ir 
>>> druskininku rasa.
>>>
>>> galima skiest ir vandeniu, pageidautina sulinio ar saltinio ir det 
>>> idomesnes druskos - himalaju pvz.
>>>
>>> -- 
>>> T
>>>
>>>
>>> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message 
>>> news:irlnj4$9bf$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> vakar uzragavau. patiko. kaina nelabai patiko. kaip namie jy gamint?
>>>