Tema: Re: Rokiskio suris XXX
Autorius: Anita
Data: 2009-03-13 10:57:12
nevalgiau :) prisipazistu, kalta :)))

"dvs" <dvs@DOOE.FE> wrote in message 
news:gp6bjv$cei$1@trimpas.omnitel.net...
>o kaip jums zementalis?
>
> "Anita" <anita@anita.org> wrote in message 
> news:gp5rro$n3g$1@trimpas.omnitel.net...
>> uztat skonio receptoriai, patikek manim, neapgauna...
>> kai suvalgai, ir spjaut norisi..
>>
>> kaip noreciau dabar TIKRO minksto kvepiancio olandisko surio,,, Gouda 
>> arba Ementaler.. ech..
>>
>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
>> news:gp55js$c3r$1@trimpas.omnitel.net...
>>> konkreciu atveju surio produktas nera tikras fermentinis suris, kaip 
>>> tepus riebalu misinys nera sviestas ar grietines produkras ne grietine. 
>>> Zaidimas del mazesnes kainos.
>>> Surio produkte naturalus pieno riebalai pakeiciami augaliniais (iki 
>>> 70%), del ko zymiai atpiginamas gaminys, kartais gaminama ne pagal 
>>> tradicine surio brandinimo technologija, prarandamos surio savybes 
>>> (pasijunta lydant, pjaustant), o parduotuveje vizualiai eiliniam zmogui 
>>> skirtumas minimalus.
>>> http://www.patiekalai.lt/naujienos-surio-produktai-privalo-buti-teisingai-zenklinami/
>>>
>>>
>>>
>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>>> news:gp53u4$940$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>> "heilandzack" <nereikia@spamo.man> wrote in message 
>>>> news:gp3p1i$4ci$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>
>>>>> surio produktas ten bedziams, ne suris.
>>>>
>>>> Prasyciau ivardint lietuviska geltona suri,kuris tikrai yra vertas 
>>>> surio zinovu-specialistu-gurmanu demesio!
>>>>
>>>> P.S.Butu idomu suzinot kada jau galima save priskirt prie bedziu,idant 
>>>> nebetrukdyt sio grupso su kvailais klausimais?
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>