Tema: Re: avienos patiekalai
Autorius: sonca
Data: 2011-02-01 08:32:16
Aš kaip įsivaizduoju tai kaukaze kiekvienas kaimas turi savo "tikrąjį" 
plovą. Kaip ir šašlykai arbe kebabai neturi vieno vienintelio standarto ir 
paruošimo būdo.
Beje iš uošvio parsivežiau knygą apie plovą tik jin yra rusiška tai dar 
neskaičiau, bo sunkiai man skaitosi rusų knygos.


"MaRiUs" <marius@DELETEardega.lt> wrote in message 
news:ii7gt4$mti$1@trimpas.omnitel.net...
> esu valges normalu uzvekiska, tiesa, dagestane :))) , bet kaip ir LT 
> cepelinu tai ir plovo vieno skonio defaultinio nera, yra ten niuansu 
> niuanseliu ....
> Pradedant ryziais baigiant zirvaku parsuosimo budais, ir dar visokiais 
> velniais... :)
>
>
>
> On 2011.01.27 09:21, Edvinas wrote:
>> Wed, 26 Jan 2011 20:55:53 +0200, MaRiUs rašė:
>>
>>> nu nereikia cia, a? :)
>>
>> Na gerai, tu žinai, o daugiau? Beje, žinai koks turi būti uzbekiško plovo
>> skonis ar tik esi valgęs labai skanų plovą? :)
>>
>> Pvz. aš nežinau koks tas tikrasis plovo skonis.
>>
>
> -- 
> MaRiUs
>
> Kaunas