Tema: Re: Uzkandziai
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-11-24 11:23:54
(ash dar siulychiau + krevetes), o padazhas, bent jau ash darausi - i puodeli/bliudeli pilu:
shaukshtas sezamu aliejaus, shaukshtas ryzhiu acto, pora shaukshtu tailandietishko saldzhiai ashtraus padazho, pora shaukshtu sojos, arbadatinis shaukshtas austriu padazho, shaukshtelis/ pusantro cukraus - jei turi galima laimo sulchiu - viska maishom kol ishtirpsta cukrus..
galima skipint austres, galima skipint lama, nebandzhaiu ir su laimu ir su austrem tiesa:)
"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:iciie9$d6j$1@trimpas.omnitel.net...
> prisitarkuoji morku, agurku, paprikos, krauni karstam vandenyj mirkytus soju makarus ir uzpili  -sojos padazas, sezamu aliejus(skrudintu skanesnis), cili pipiras, kelios cesnako skilteles, imbieras. Valgyti lazdelemis :) ne toks dietiskas variantas i salotas papjaustyti rukytu kiaules ausu, prie alaus labai gerai
> 
> "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message news:icg32g$odu$1@trimpas.omnitel.net...
>> Turiu bloga iproti ziuredamas filma, gerdamas koki vyna/alu, ar uzsiimdamas 
>> panasia pasyvia veikla ka nors kramtyt. Kadangi riebalo priaugt nenoriu, tai 
>> bulviu traskuciu ir pan dalyku nesirenku. Dazniausiai valgau vytinta 
>> jautiena, bet kai per diena suvartoju bent po 2 pakelius (ir taip savaite po 
>> savaites), tai jau atsibodo senai.
>> 
>> Ka gurmanai pasiulys vartot? Reikia kad butu daug baltymo ir mazai riebalo 
>> :) 
>>