Tema: Re: ketine keptuve
Autorius: bzik
Data: 2010-02-05 09:57:18
aciu, bandysiu

"SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.2a4e7da2409c9247.0@gmail.com...
> Lašiniai. Kad ir po kelių mėnesių nenaudojimo pašildžius ir nuvalius 
> sausu skuduru arba popieriniu rankšluosčiu. Turiu tokį špyžinį puodą 
> "Dutch oven" iš armijai ir civiliams. Jame verdu plovą jei reikia 
> didesnio kiekio. Naudojamas kartą į mėnesį kai šilta, o dabar iš vis 
> užkištas giliai ir nejudintas nuo rudens. Turi jis blogą savybę - 
> velniškai rudyja ir maistas tą metalo-tepalo skonį perima. Po gaminimo 
> švariai išplaunu, pereinu su lašinių gabaliuku ir taip užsikoncervuoja 
> a nei rūdelės.
> 
>> del sito punkto norejau paklaust, nes yra sodyboj kelis menesius nenaudojamu. 
>> Eilinis aliejus pastovejes ilgiau (kad ir koki menesi) grynam ore pradeda 
>> igyt nemalonu kvapa, o dar ilgiau tirsteja i lipnia mase. Ar yra kokiu 
>> teisingesniu budu sutept spiziu, kad po to nereiktu nuodugniai sveist?
>>
>> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
>> news:mn.2a297da2a42f12d0.0@gmail.com...  Jei ilgiau nenaudoti - tepti 
>> riebalu.
> 
>