Tema: ricotta suris/varske - home made
Autorius: apu
Data: 2010-02-01 11:55:09
nu negaliu nepasidalinti. sori, jei jau buvo tokis dalykas.

zmona padare ricotta suri/varske home made. nerealybe.

Receptas:

kefyras 1l (maisiuke) ir psio ;-)

Maisiukas igrudamas i saldikli ir istraukiamas jau su uzsalusiu turiniu.

Ledinis kefyras islupamas is maisiuko ir imetamas i merliuka.

Merliukas su turiniu dedamas i keurasamti ar pakabinamas an ciaupo (mes 
kabinom ir palikom pernakt), kad is atitirpancio turinio isvarvetu skystis.

Kai nusivarva - dedam i bliuduka ir ruosiam kas kaip nori. Galima deti 
cesnako+ zoleliu; galima su uogiene/dzemu valgyti; tepti ant sausainiu ir 
pan. kiekvieno fantazijos reikalas.

Skanaus.

A/