Tema: Re: greitpuodis
Autorius: A&G
Data: 2010-02-03 18:33:27
as apie trintas sriubas, greitpuodis tik liezuviams, saltienai ir pan. kur paprastai reikia 2-3 val. gaminimui, nors kai nedaznai tokius patiekalus valgom, uztenka savaitgali tais darbais uzsiimt su paprastu puodu
"S&T" <malinauskai@gmail.com> wrote in message news:hkc1i2$n6$1@trimpas.omnitel.net...
> greitpuodis lux...
> mesyte isvirus tampa minksta... ir gana greitai, labai tinka liezuviams 
> virti...
> turim fagor
> uztenka 2 atmosferu
> mokejom apie 250
> tik vat reikia atkreiptis demesio kokios talpos pirkti ar 4 l ar 6 l, nes 
> geriau kad apypilnis nebutu....
> 
> 
> 
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:hkc0gv$ul6$1@trimpas.omnitel.net...
>> trintoms sriuboms nereikia, aisku jeigu ne tas pats ka i skrandi kist
>> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
>> news:mn.1b7a7da224e7d88a.0@gmail.com...
>>>> verciam klausima kitaip.
>>>>
>>>> ar reikalingas greitpuodis?
>>>
>>> Man tai buvo atradimas
>>>
>>>>
>>>> pvz per kiek laiko greitpuodi isverda vista (pasidaro sultinys)
>>>
>>> cielos nebandžiau, bet dalys (ketvirčiai/sparnai) po 8 min virimo
>>> slėgyje (neskaičiujant laiko iki spaudimo susidarymo ~10 min) krenta
>>> nuo kaulo.
>>> Bulvės - 5 min
>>> žirniai/pupos/lęšiai - 10-15 min
>>> Šonkauliai - 15 min. krenta nuo kaulo
>>> Rauginti kopūstai - 15 min.
>>>
>>>>
>>>> pagrindini naudojima as matau sultiniu darymui.
>>>
>>> Dar labai puikuma daryt trintoms sriuboms. Viską verti į vidų,
>>> patroškini, tada atidarai, su blenderiu permali, prieskonių ir į stalą.
>>> 20 min. procesas.
>>>
>>>>
>>>> kokios dar greitpuodzio panaudojimo galimybes.
>>>
>>> Visos, jei naturaliai virti reikia daugiau nei 20-30 min.
>>>
>>>>
>>>> ar reikia greitpuodzio uz 700 ltl, kuris atlaiko 10atm, ar pilnai uzteks 
>>>> uz
>>>> 200, kuris laiko 2-3atm?
>>>
>>> Mano už 199 akcijinis iš žanos, 2 arba 3 atm pasirinktinai.
>>> Neįsivaizduoju kaip panaudot didesnį slėgį. Nebet žuvies koncervams su
>>> tikslu ištirpinti kaulus/ašakas.
>>>
>>> 
> 
>