Tema: Re: dėkui už patarimus dėl basturma
Autorius: PliuShiniS
Data: 2009-10-20 10:32:27
Tai nera uz ka :)
As irgi delikatesu megaujuosi, pasidarau toki koki megstu padziuvusi, kaip 
tu sakai akmenini.
Pasipjaustau biski plonai bastrumos, imu be kaulu zaliuju saldziu vynuogiu, 
arba meliono, pasaka :)

"ShowmanaZ" <a@aa.aaa> parašė naujienų 
pranešime:hbagdm$92i$1@trimpas.omnitel.net...
> Basturma gavos puikutėlis :) Susivytino net geriau, nei tikėjaus, įpjaut 
> neįmanoma, išpjova paliko plonyyytė-plonyčiukė. Bet jau žinau, ką darysiu 
> kitaip, kai gaminsiu kitą kartą, juodųjų pipirų gal kiek per daug, išpjovą 
> storesnę rinksiuos. O va vytinimui galiu patart gerą vietelę. Aš 
> pasidariau nedidelę spintutę, viename šone durelės, kitame šone sienelės 
> nėra, ir tą puse, kur nėra sienelės kabini ties ventiliacijos anga. 
> Nuolatinė oro cirkuliacija sudžiovino mano mėsytę per gryn porą dienų ar 
> net mažiau. Rekomenduoju :)
>
> -- 
> Pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt
>