Tema: Re: dėkui už patarimus dėl basturma
Autorius: NicMC
Data: 2009-10-19 16:50:00
ShowmanaZ wrote:
> Basturma gavos puikutėlis :) Susivytino net geriau, nei tikėjaus, įpjaut 
> neįmanoma, išpjova paliko plonyyytė-plonyčiukė. Bet jau žinau, ką 
> darysiu kitaip, kai gaminsiu kitą kartą, juodųjų pipirų gal kiek per 
> daug, išpjovą storesnę rinksiuos. O va vytinimui galiu patart gerą 
> vietelę. Aš pasidariau nedidelę spintutę, viename šone durelės, kitame 
> šone sienelės nėra, ir tą puse, kur nėra sienelės kabini ties 
> ventiliacijos anga. Nuolatinė oro cirkuliacija sudžiovino mano mėsytę 
> per gryn porą dienų ar net mažiau. Rekomenduoju :)
> 


OK, kadangi niekur postuose už paskutinius 2 mėn nerandu ieškodamas 
"basturmą" tai receptą prašom studijon. Džiovint rasiu kur, kaip daryt 
porinkit. Žinau, kad internete rasiu receptų, bet šiuo atveju domina 
pirmą kartą dariusio patarimai į ką reikėtų atkreipt dėmesį...