Tema: Re: Recepto Aukshlem
Autorius: Povilas
Data: 2009-10-19 16:10:46
Kiek suprantu,Neris is sito saraso iskrenta.Ar yra ruozas ,kuriame galima 
jas sekmingai ir leistinu budu zvejoti po spalio 15 d ?

"Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
news:hbhocp$dln$1@trimpas.omnitel.net...
> Praktishkai bet kokioj didesnej upej 1 kg/h galima prigaudyt, tik yranga 
> ir ranka reik atmushti...
>
> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
> news:hbhn9s$bmf$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Tu geriau pasakyk kur ju prigaudei toki kieki?
>>
>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
>> news:hbhmrd$atd$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Ytariu, kad tie diedai geriausia recepta zino :) O shiaip jieshkau tokio 
>>> recepto, kad kuo maziau prie kiekvienos aukshles gaisht reiketu - kad su 
>>> visom ish kart kazka padaryt, nes kai prigaudai ju kelis kg, tai kelis 
>>> kart ilgiau gaishti jas darinedamas ir valydamas...
>>>
>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message 
>>> news:hbhh9l$la$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Tai ne su actu marinavau.Paprastai druskyte pipiriukai cesnakiukai,nu 
>>>> cia gal jau nemarinavimas vadinasi,kitaip kaipnors :)
>>>>
>>>> Paskui as tu auksliu nenesdavau namo.Prie nemuno krantines tai ateidavo 
>>>> diedai ir nupirkdavo uz lita-du.Ka jie sujom daro neklausiau.
>>>> Gal katem,gal shprotam,gal zakuske kokia pasidaro :)
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>>>> news:hbhfli$thj$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Butu ta procedura atlikta autoklave,tu kauliuku praktiskai ir 
>>>>> neberastum.Lygiai tas pats ir su actiniu marinatu uzpylus atsitiks,tik 
>>>>> siuo atveju kaulai graziai atsiskiria nuo mesos.
>>>>> Kodel jums nesigavo,tai sunku sprest.
>>>>>
>>>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message 
>>>>> news:hbhf9d$st4$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> as nedares tai  nezinau.
>>>>>> Bet itariu tas auksles reikia iskrosti,nuvalyti,nuimti galvas..Paskui 
>>>>>> reiketu kazkaip joms duoti dumo,kad siek tiek jaustusi dumo skonis.
>>>>>> Tada dedam i sloikus, iberiam druskos pipiru ar dar kokio bb. uzpilam 
>>>>>> aliejum,uzsukam ir i autoklava.O ten jau nezinau kaip,visokios 
>>>>>> atmosferos,pripusti oro,ikaitinti,atvesinti ir pn.
>>>>>>
>>>>>> Viena karta mes darem is auksliu tipo konservus:iskrostas,nuvalytas 
>>>>>> auksles,pamarinavom.Apkepem keptuveje.
>>>>>> Paskui sukisom i sloinikus,uzdengem dangteliais bet neuzsukom.
>>>>>> Ir tuos sloikus puode su vandeniu virem, ten kokia valanda ar dvi 
>>>>>> neprisimenu :) ir poto uzsukom.
>>>>>> Nu ir po kokio menesio atsidarem,tu tipo konservu.Vienu zodziu xuinia 
>>>>>> kazkokia gavosi :) Nu skonis panasu i konservus,bet tie kaulai liko 
>>>>>> tokie patys kieti kaip ir paprastai zuvies kaulai buna.
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
>>>>>> news:hbh52f$amg$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> Greitpuody tai kazkoky turiu, bet ka ir kaip ten jame su tom 
>>>>>>> aukshlem daryt tai nezinau.
>>>>>>>
>>>>>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message 
>>>>>>> news:hbh459$916$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>> Kaikurie zvejai girdejau daro tipo "sprotus".Bet reikia tureti 
>>>>>>>> geritpuodi(autoklava).
>>>>>>>>
>>>>>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
>>>>>>>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai 
>>>>>>>>> ant ju geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu 
>>>>>>>>> kaip ir nelabai zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... 
>>>>>>>>> Dazniausiai dabar jas dziovinu, bet gal yra kokiu kitokiu ju 
>>>>>>>>> suvartojimo receptu?
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>
>