Tema: Re: Recepto Aukshlem
Autorius: Satrapas
Data: 2009-10-19 13:33:17
as nedares tai  nezinau.
Bet itariu tas auksles reikia iskrosti,nuvalyti,nuimti galvas..Paskui 
reiketu kazkaip joms duoti dumo,kad siek tiek jaustusi dumo skonis.
Tada dedam i sloikus, iberiam druskos pipiru ar dar kokio bb. uzpilam 
aliejum,uzsukam ir i autoklava.O ten jau nezinau kaip,visokios 
atmosferos,pripusti oro,ikaitinti,atvesinti ir pn.

Viena karta mes darem is auksliu tipo konservus:iskrostas,nuvalytas 
auksles,pamarinavom.Apkepem keptuveje.
Paskui sukisom i sloinikus,uzdengem dangteliais bet neuzsukom.
Ir tuos sloikus puode su vandeniu virem, ten kokia valanda ar dvi 
neprisimenu :) ir poto uzsukom.
Nu ir po kokio menesio atsidarem,tu tipo konservu.Vienu zodziu xuinia 
kazkokia gavosi :) Nu skonis panasu i konservus,bet tie kaulai liko tokie 
patys kieti kaip ir paprastai zuvies kaulai buna.


"Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
news:hbh52f$amg$1@trimpas.omnitel.net...
> Greitpuody tai kazkoky turiu, bet ka ir kaip ten jame su tom aukshlem 
> daryt tai nezinau.
>
> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message 
> news:hbh459$916$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kaikurie zvejai girdejau daro tipo "sprotus".Bet reikia tureti 
>> geritpuodi(autoklava).
>>
>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant ju 
>>> geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir nelabai 
>>> zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar jas dziovinu, 
>>> bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu?
>>
>>
>